top of page
Container-tjänst-skillingaryd-metallåtervinning_edited.jpg

Containertjänst nära GGVV-området

För större volymer järn- och metallskrot är en container en bra och effektiv lösning. Vi finns nära Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamo-området och kan erbjuda ett brett utbud av containrar, flak, liftdumpers och kärl, för både tillfälliga och löpande behov.

Containertjänst för företag

Våra containertjänster riktar sig till både stora företag inom industrin, men också till mindre verksamheter som då och då behöver hantera större mängder metallavfall – elektriker, VVS, jordbruk, hantverkare osv. Vi hjälper er att välja rätt lösning för din containertjänst, oavsett om det gäller enstaka hämtningar eller längre projekt. Containern körs ut och hämtas på överenskommen plats, med bra transportpriser. För verksamheter som kontinuerligt genererar metallavfall kan vi schemalägga hämtning av er container i en takt som matchar er produktion.

Containertjänst för privatpersoner/BRF:er

I samband med renoveringar, stambyten och städdagar kan det ofta bli en hel del metallavfall. Vi erbjuder privatpersoner och bostadsrättsföreningar möjlighet att hyra container för både enstaka tillfällen eller längre projekt. Tillsammans hittar vi en lämplig plats för containern och bestämmer hur länge den ska stå hos er. Sedan sköter vi utkörning och hämtning av containern, och självklart även själva återvinningen av metallskrotet.

Kontakta oss om du vill hyra container eller fråga om pris!

bottom of page