top of page
Skalad koppar, Katrineholm.JPEG

Vi gör det enkelt att sälja metallskrot

Har du metallskrot över efter storstädningen, renoveringen eller byggprojektet? Kom förbi oss och lämna in det för återvinning – så kan du samtidigt tjäna pengar på det. Vi köper och återvinner stora eller små volymer järnskrot, bildelar och annat metallavfall, av både företag och privatpersoner i hela området Gnosjö/Gislaved/Vaggeryd/Värnamo. Bra för plånboken, bra för miljön!

Lämna in ditt metallskrot för återvinning

Vi har en modern anläggning för återvinning av metall på Storgatan 85 i Skillingaryd, där både företag och privatpersoner är välkomna. Här finns en smidig genomfart där du får hjälp med avlastning, sortering och snabb betalning. Var beredd med legitimation, bank-/kontouppgifter och kontaktinformation (mailadress och telefon), så får du snabbare hjälp!

Vad du kan sälja hos oss

Vi tar emot metaller – järn, koppar, plåt, aluminium m m – men också fälgar, kylare, bilbatterier, kranar, elkablar och mycket mer i metallväg. Har du en massa skrot som ligger, men är osäker på vad som går att återvinna hos oss? Hör av dig och fråga!

Våra priser

Våra skrotpriser förändras från vecka till vecka. Vill du veta vad ditt skrot är värt, eller har du andra frågor om återvinning? Kontakta oss eller besök oss på Storgatan 85.

Svårt att lämna in ditt skrot?

Om du har större mängder järn- och metallskrot som du har svårt att transportera till oss, kan du beställa en container som vi lämnar och hämtar hos dig. Självklart får du fortfarande ersättning för skrotet. Kontakta oss om du vill veta mer om priser för vår containertjänst.

bottom of page